Vakantiepark

Pont-à-Lesse

Over Villatoile

Kom op ontdekking naar de schat aan valleien met forten en kastelen die de Belgische Ardennen herbergen.

De vallei van de Lesse, in de buurt van Dinant, parel aan de Maas, nodigt u uit voor een wandeling, een dagje ontspanning of een aangenaam verblijf.

Een terrein van 30 hectaren dat zich uitstrekt in een meander van de Lesse. Dankzij de ligging in een Natura 2000-zone hebben we uitzicht op tal van rotsen en bossen. Dit unieke kader bevindt zich op 2 km van Anseremme.

Ferme de Pont-à-Lesse

In het typische architectuur van de regio, maar toch met een persoonlijke toets, biedt de boerderij van Pont à Lesse binnen haar muren verschillende verblijfplaatsen aan en zalen voor festiviteiten.

Ontdek onze vakantieverblijven

Camping

De camping Villatoile ligt op 4 km van Dinant, in een meander van de Lesse.
De gebouwen van de prachtige boerderij van Pont-à-Lesse liggen naast de camping, die zich uitstrekt over 11 hectare land langs de rivier.

Op deze grote fraai beboste weide, voorzien van wegen, straatverlichting en waterpunten, vindt u 270 ruime staanplaatsen met elektriciteit.

 

U kunt een standplaats voor het hele seizoen of voor een kort verblijf huren.

De receptie verwelkomt u van +/- 1 van april tot +/- 15 oktober en verschaft u  toeristische informatie van de streek rond Dinant.

Meer info

Activiteiten

Valleien van vestigingen en kastelen
Voor al uw activiteiten, bezoeken, restaurants,…

Maison du tourisme de Dinant

Meer info

Onze labels

Ons vinden

Villatoile ligt aan de poort van de Belgische Ardennen, in de buurt van Dinant, parel van de Maas. De vallei van de Lesse nodigt uit tot ontspanning gedurende een dag of voor een aangenaam verblijf.

Contact
adminHome – NL