Kampeerterrein

De Pods

Onze POD is een ongebruikelijke accommodatie voor maximaal 2/3 personen.

Het is een houten hut in harmonie met de natuur. Comfortabel, het stelt u in staat om te genieten van een eenvoudige en mooie accommodatie en om de geneugten van het kamperen op een andere manier te ontdekken, waarbij u de ongemakken van de tent en de trekkende caravan vergeet.

Voor uw comfort is onze POD uitgerust met een bed van 1,60 m en een dekbed voor 2 personen (lakens optioneel), lampen en stopcontacten, 1 houten bank en een binnentafel. Een klein half overdekt houten terras met zitplaatsen buiten.

De POD blijft een kampeeraccommodatie, er is dus geen eigen sanitair, noch een keuken. Vergeet dus niet uw kampeeruitrusting (campinggas, potten en pannen) mee te nemen, evenals beddengoed (huislaken 160×200 en dekbedovertrek 200×220, kussenslopen), maar een elektrische waterkoker en basis serviesgoed zijn aanwezig. De centrale sanitaire voorzieningen bevinden zich op 30 meter van uw accommodatie.

Onze Pod staat voor u klaar op de dag van uw aankomst tussen 14:00 en 21:00 uur. Het vertrek is ’s ochtends tussen 9.00 en 11.00 uur.

Huisdieren zijn in deze accommodatie niet toegestaan.

Niet-roken accommodatie.

Louis StormeDe Pods